top of page
Etsi

Pikku Hukan kuulumisia elokuussa: uudet aukioloajat, syksyn suunnitelmia ja Hukan tiimi
Syyskesä! Satokausi parhaimmillaan, iltapäivän aurinko terassilla ja varovasti tummentuvat illat, pehmeä laskeutuminen arkeen.


Palasimme lomilta elokuun alussa ja olipa mahtava taas saada tuntea, että meitä oli kaivattu! Kiitos kaikille teille vakiasiakkaille, jotka toivotitte meidät tervetulleiksi takaisin. Ensimmäisten viikkojen lounaat olivat ihanan vilkkaita ja tutun jengin seassa näimme paljon uusia kasvoja. Osa uusia herttoniemeläisiä, osa isomman piirin itähelsinkiläisiä, jotka ovat meistä kehuja kuulleet ja osa vähän pidemmältäkin - Helsingin Uutisten sympaattinen artikkeli (https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4762915) toi meille tukun uusia vieraita, jotka uhkasivat tulla toistekin ;-)


Kuun puolivälissä laajennamme hieman aukioloaikoja ja palvelemme jatkossa myös maanantaisin ja tiistaisin lounaalla sekä viikonloppuna hieman myöhempään:


KEITTIÖN uudet aukioloajat


ma – ti klo 11 - 15

ke - to klo 11 - 20

pe klo 11 - 21

la klo 12 - 21

su klo 12 – 20

Baari palvelee pidempään, mikäli asiakkaita riittää :-)


Arkilounasta on jatkossa tarjolla ma – pe klo 11-15 ja viikonloppulounasta la – su klo 12-16. Lounaslistat löytyvät helpoimmin osoitteesta https://www.ravintolapikkuhukka.com/lounas-bistromenu


Syyskuussa Herttoniemessä tapahtuu!


Lauantaina 3.9. Hertsikan koulun pihalla on luvassa ulkoilmaleffaa, kun Herttoniemi-seura ja Hertsikan Pumppu esittävät Billy Wilderin iki-ihanan ilottelun Piukat paikat. Leffa alkaa 20:30, tule Pikku Hukkaan etkoille ja tilaa meiltä maistuvat leffaeväät! Suunnittelemamme herkut löytyvät tuonnempana nettisivujemme www.ravintolapikkuhukka.fi Noutoruokaa -osiosta ja tilaukset voi tehdä info@ravintoapikkuhukka.fi


Sunnuntaina 11.9. järjestetään Hertsikassa perinteinen pihakirppis, nyt ensimmäistä kertaa syksyllä. Pikku Hukassa laitetaan grilli kuumaksi terassilla ja myydään vanhaa astiastoa pois.


Suunnittelemme syksyksi Pikku Hukkaan myös pidettyjä musiikki-iltoja, näistä lisää, kun suunnitelmat selkiytyvät. Syyslomaviikolla syödään lasten mieliruokia, isänpäivää ja itsenäisyyspäivää juhlimme perinteisesti juhlalounailla.


Haasteellisen kevään ja kesän jälkeen Pikku Hukan tiimi on muotoutumassa timanttiseksi!


Lounasserviisiä keittiössä on pyörittänyt mainio kesätyöntekijämme Santtu, joka palaa koulun penkille loppukuusta. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Santtua rohkeasta heittäytymisestä, reippaasta asenteesta ja hyvästä työstä - sinussa on aineksia vaikka mihin ja extratöitä Hukassa löytyy jatkossakin.

Syksyn illat avattiin keittiömestarimme Antero Aurivuon ensimmäisellä bistrolistalla, jonka uudet annokset ovat herättäneet ihastusta. Anterosta lisää hieman tuonnempana. Loppukuussa keittiötiimimme vahvistuu vielä Jasmiinalla, joka onkin Anteron vanha työpari.


Salissa hyörin ja pyörin edelleen minä ja mun poissa ollessa Eric. Kun kuun puolessa välissä laajennamme aukioloaikoja, kaipaisin salitiimiin vahvistuksia: Haemme Hukkaan osa-aikaista tarjoilijaa: https://www.ravintolapikkuhukka.com/rekrytointi


Syksystä on lupailtu lämmintä ja fiilis on korkealla. Todella mahtavaa saada suunnitella Hukan tulevaisuutta tämän tiimin kanssa! Edelleen rakkaudesta ruokaan ja Herttoniemeen.


Kaikesta kannustuksesta ja avusta kiitollisena,


Hukan HannaViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page