Töihin Pikku Hukkaan

Itä-Stadin ihanin bistro

Pikku Hukka hakee keittiöstä vastaavaa partneria tai

esimiestä vakituiseen työsuhteeseen

 

Haemme keittiöstä vastaavaa tekijää, joka haluaa luoda oman jälkensä ja tulla osaksi Itä-Helsingin helmen, ravintola Pikku Hukan tarinaa partnerin roolissa. Olisitko se sinä?

 

Pikku Hukka on Herttoniemessä jo pitkään vaikuttanut kortteliravintola, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Viimeiset vuodet Pikku Hukkaa on rakennettu rakkaudesta hyvään ruokaan ja Hertsikaan ja sellaisena olemme ansainneet asiakkaidemme arvostuksen: Arviomme sekä ruoan että palvelun suhteen ovat kautta linjan huipputasoa niin TableOnlinessa, Googlessa, Facebookissa kuin Tripadvisorissa.  

 

Etsimme mukaan yrittäjähenkistä tyyppiä, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen sekä erityisesti vahvaa taloudellista osaamista keittiössä. Hukassa saat tilaa toteuttaa parasta osaamistasi! Jos yrittäjyys ei juuri nyt ole juttusi tai haluat tutustua ajatukseen rauhassa, sitoutuneelle tekijälle on töitä myös perinteisessä palkkasuhteessa.

 

Pikku Hukalla on valtava potentiaali ja näytöt jo annettuna, joten haemme keittiömestaria, joka haluaa ottaa haasteen vastaan ja viedä yhdessä kanssamme ravintolaa eteenpäin. Herttoniemi, kuten koko Itä-Helsinki, on vauhdilla kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukkaat haluamme tehdä ylpeäksi omastaan ja nostaa Hukan myös muun Helsingin tietoisuuteen.

 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus Hanna Paksulalle osoitteeseen hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä, joten toimithan pian.

 

Lisätietoja antaa:

Hanna Paksula

hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi

040 1753787

 

Ravintola Pikku Hukka

Kettutie 3

00800 Helsinki

 

www.ravintolapikkuhukka.fi

TableOnline suosittelee 2022.jpg