Töihin Pikku Hukkaan

Itä-Stadin ihanin bistro hakee osa-aikaista tarjoilijaa

 

Pikku Hukka on Herttoniemessä jo pitkään vaikuttanut kortteliravintola, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Viimeiset vuodet Pikku Hukkaa on rakennettu rakkaudesta hyvään ruokaan ja Hertsikaan, millä olemme ansainneet asiakkaidemme arvostuksen: Arviomme sekä ruoan että palvelun suhteen ovat kautta linjan huipputasoa niin TableOnlinessa, Googlessa, Facebookissa kuin Tripadvisorissa.  

 

Kesän jälkeen laajennamme aukioloaikoja ja haemme Hukan tiimiin lisävahvistusta: Salin puolella olisi töitä 10 - 30 viikkotunnin verran, myöhemmin syksyllä mahdollisesti myös kokoaikaisesti mutkattomasta asiakaspalvelusta nauttivalle, osaavalle ja omatoimiselle tarjoilijalle. Pidät asiakkaistamme huolta kun vieraista kotonasi, ymmärrät hyvän ruoan ja viinin sekä niiden yhdistämisen päälle ja huolehdit paikasta kuin omastasi. Anniskelupassi ja sujuva suomen kielen taito tarvitaan, kerro sinä mitä muuta toisit Hukan tiimiin?

Pikku Hukalla on valtava potentiaali ja näyttöjäkin jo annettuna, joten haemme tekijöitä, jotka haluavat viedä yhdessä kanssamme ravintolaa eteenpäin. Herttoniemi, kuten koko Itä-Helsinki, on vauhdilla kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukkaat haluamme tehdä ylpeäksi omastaan ja nostaa Hukan myös muun Helsingin tietoisuuteen.
 

Jos haluat tulla osaksi Itä-Helsingin helmen, ravintola Pikku Hukan tarinaa iloisen ja innostuneen tiimimme jäsenenä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi ihan heti, niin sovimme haastattelusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuussa.

 

Lisätietoja antaa:
Hanna Paksula

hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi

040 1753787 (periaatteessa lomalla heinäkuussa, joten laitathan viestin, jos en heti vastaa )

 

Ravintola Pikku Hukka

Kettutie 3

00800 Helsinki

www.ravintolapikkuhukka.fi

TableOnline suosittelee 2022.jpg