top of page

Töihin Pikku Hukkaan!!!

Itä-Helsingin ihanin bistro hakee keittiöön VUOROMESTARIA tai KOKKIA vakituiseen, osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä ammattitaitoista TARJOILIJAA tai HOVIMESTARIA vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen

Pikku Hukka on Herttoniemessä jo pitkään vaikuttanut kortteliravintola, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Viimeiset vuodet Pikku Hukkaa on rakennettu rakkaudesta hyvään ruokaan ja Hertsikaan ja sellaisena olemme ansainneet asiakkaidemme arvostuksen: Arviomme sekä ruoan että palvelun suhteen ovat kautta linjan huipputasoa niin Googlessa, Facebookissa kuin Tripadvisorissakin. TableOnlinessä olemme jo parin vuoden ajan olleet Helsingin suositeltujen ravintoloitten Top 10:n joukossa.

 

Olisitko sinä osa Itä-Helsingin helmen, ravintola Pikku Hukan tarinaa?

 

Pikku Hukan keittiöstä vastaa keittiömestari Antero Aurivuo, jonka johdolla pieni tiimimme tuottaa mainioita makuja asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Meidät tunnetaan bistroklassikoista, kuten kaupungin parhaiksikin mainituista skagenista ja wienerleikkeestä, mutta myös maukkaasta ja mietitystä kasvisruoasta, josta tarjoamme myös vegaanisia vaihtoehtoja. Hellimme herkkusuita myös tekemällä pienimuotoisia cateringtilaisuuksia tai pakkaamalla juhlapäivien menupaketteja kotona nautittavaksi.

 

Vuoromestarina sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja luovuutta sopivassa suhteessa, osaat organisoida oman työsi sekä kiireisinä aikoina ja käyttää aikasi hyödyllisesti hiljaisina hetkinä. Ymmärrät alamme talouden perusteet ja haluat tehdä ruokaa, josta voit olla ylpeä. Halutessasi pääset myös osallistumaan ruokalistan suunnitteluun ja tuomaan pöytään omia kokkausintohimojasi. Asiakkaistamme pidät huolta kuin vieraista kotonasi ja huolehdit paikasta kuin omastasi.

 

Jos olet vasta kasvamassa isompiin saappaisiin, kokkina pääset Pikku Hukassa keskittymään oleelliseen: hyvistä raaka-aineista laadukkaasti tehtyyn, maukkaaseen bistroruokaan. Edellytämme sinulta kuitenkin kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista keittiöistä sekä alan koulutusta.

Tarjoilijana tai hovimestarina pääset emännöimään tai isännöimään Pikku Hukan viehättävää salia ja terassia sekä pitämään huolta monimuotoisesta asiakaskunnastamme. Palveluasenteeltasi olet lämmin ja huolehtiva, työotteeltasi reipas ja luotettava. 

 

Toivomme löytävämme Hukan jengiin mukavia, työstään ylpeitä ammattilaisia, jotka ottavat paikan omakseen eli niitä kuuluisia hyviä tyyppejä. Tärkeintä on kuitenkin, että osaat laittaa hyvää ruokaa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä mielellään CV ja kerro, mitä sinä toisit Pikku Hukan tiimiin. Älä jää odottelemaan, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ voi alkaa heti.
 

Lisätietoja antaa ja hakemukset vastaanottaa:


Hanna Paksula, ravintoloitsija
hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi

040 175 3787

Ravintola Pikku Hukka
Kettutie 3
00800 Helsinki

+358505185539

www.ravintolapikkuhukka.fi

TO-tarra-2023-suosittelee.png
bottom of page