top of page
Etsi

Ravintola Pikku Hukka palvelee edelleen normaalisti

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme siitä, että olette käyneet meillä syömässä ja kannustaneet meitä. Viime viikonloppu oli meille ilahduttavan vilkas, samoin maanantain lounas. Hetkittäiset ruuhkahuiput aiheuttivat joillekin seurueille turhan pitkän odotuksen, mutta saimme kaikki vieraamme loppujen lopuksi palveltua. Kiitos kärsivällisyydestä!


Teiltä saamamme palaute paitsi ruoasta, palvelusta ja tunnelmasta, myös tiedottamisesta ja huolenpidostamme näin koronaepidemian aikaan on ollut aivan mahtavaa! Tällä jaksamme ja voimme pitää toistaiseksi ravintolan auki.


Suomen hallitus linjasi maanantaina, että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön ja tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla suositellaan välttämään. Rajoitus ei kuitenkaan tarkoita, että ravintolat, hotellit tai vaikkapa kauppakeskukset joutuisivat sulkemaan ovensa.


”Esimerkiksi tilausravintoloiden osalta jo tartuntatautilain mukaiset kiellot ja etenkin valmiuslakiin perustuvat toimet voivat asettaa rajoituksia, mutta ei ravintolassa ruokailusta tule 'julkista kokoontumista' sillä perusteella että asiakkaiden lukumäärä ylittää kymmenen eikä kauppoja missään nimessä ole tarkoitus sulkea.” (Oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timonen Helsingin Sanomissa 16.3.2020)

Suursiivosimme eilen Pikku Hukan keittiö- ja asiakastilat talkoovoimin. Viikonloppuna otimme toisenkin wc:n asiakkaiden käyttöön eli asiakkaiden käytössä on nyt kaksi käsienpesupistettä, joita toivommekin asiakkaidemme ravintolavisiittinsä aluksi käyttävän. Pidämme teistä huolta jatkossakin pitämällä paikat ja esimerkiksi lasten syöttötuolit ja lelut puhtaina.


Vaikka 38-paikkainen bistromme on pieni, suurin osa pöydistämme on mukavia loosseja, joissa välimatka muihin asiakkaisiin säilyy yli metrissä. Olemme lounaallakin siirtyneet kokonaan lautastarjoiluun eli salaattibuffetin sijasta tarjoamme lounaan hintaan sisältyvän salaatin lautasannoksena tuoreen leivän kera. Myymme annoksia myös mukaan ja ravintolaamme voi ostaa lahjakortteja.


Näiden toimien lisäksi emme unohda tärkeintä: Hyvää ruokaa ja sydämellistä palvelua.


Lämpimästi tervetuloa Pikku Hukkaan! Korttelibistromme palvelee niin kauan kuin asiakkaita riittää ja viranomaisten varotoimet epidemian hillitsemiseksi sen sallivat.


Pikku Hukan väki

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page