top of page
Etsi

Pikku Hukka 3v.


Niin se aika rientää, kun on hauskaa! :-)


Vaikka kuluva vuosi on ollut varsinainen surkeiden sattumusten sarja, kovalla työllä saavutamme taas yhden virstanpylvään, kun Pikku Hukka täyttää kolme vuotta 5.11.2022. Juhlistamme synttäriä bistromenulla, johon on koottu Hukan suosituimmat herkut:


Katkarapu-Skagen ja jääfenkolia

***

Wienerleike ja Hukan lämmintä perunasalaattia

***

Crème brûlée ja Lapin hillaa


49 €

Menu on saatavilla perjantai-illasta 4.11. aina jouluun asti isän- ja itsenäisyyspäivää lukuunottamatta, jollon tarjolla on näille päiville suunnitellut juhlamenut.

Lounasasiakkaitamme hellimme tuomalla viikolla 45 tarjolle Hukan suosituimmat lounasruoat ja yhden, monen asiakkaan toivoman herkun: tiistaina ja keskiviikkona paistamme sipulipihvit ja keittelemme kurpitsa-omenarisottoa, loppuviikosta tarjolla on toivottuja kaalikääryleitä ja kasvisvaihtoehtona täytetyt paprikat. Koko viikon kalaruokana on perinteinen Fish n' chips!


Tiukoista arvioistaan tunnettu Optio-lehtikin uskaltautui iloiseen Itä-Helsinkiin asti ja kävi katsastamassa meidät. Olemme hyvin tyytyväiset saamaamme 14+ -arvioon! Kiitos ja tervetuloa uudestaan!

Jos isänpäivän (su 13.11.) suunnitelmat ovat vielä auki, molempiin kattauksiin löytyy vielä kaksi vapaata pöytää (tilanne pe 4.11.) Laita viestiä info@ravintolapikkuhukka.fi mikäli haluat juhlistaa isiä Hukassa.


Joulukuun alussa juhlimme taas itsenäisyyspäivää. Pikku Hukan jo perinteeksi muodostunut itsenäisyyspäivän menu tarjoillaan kahdessa kattauksessa, klo 13 ja 15:30.


Itsenäisyyspäivä 2022


Vorschmack ja uuniperunaa (L, G)

TAI

Savuselleriä ja kirpsakkaa omenaa

(vegaaninen, G, sis. pähkinää)

***

Kuhaa Marski (L, pyynnöstä G)

TAI

Metsäsieni-vorschmack, paahdettua punajuurta ja

timjami-smetanaa (vegaaninen, G)


***

Lämmintä leipäjuustoa ja Lapin hillaa

(L, G, vegaaninen jälkiruoka pyynnöstä)


52 € / hlö


Kuten Hukassa aina, alle 12.v lapsille teemme pyydettäessä pienemmät annokset -25 % alennuksella ja jälkiruoan voi vaihtaa vaniljajäätelöön. Taaperoille tehdään listan raaka-aineista vanhempien toiveiden mukaan pikkuannos hintaan 10 €.


Onko työpaikkasi, ystäväporukan tai harrastuspiirin pikkujoulut tai joululounas vielä varaamatta? Laitahan meille viestiä, niin teemme teille kivan tarjouksen joko Pikku Hukkaan tai omiin tiloihinne keitrattuna. Lisätietoa tulevasta joululounaasta lähiaikoina.


Juhlatunnelmissa,


Hanna, Jasmiina, Antero ja EricViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page