top of page
Etsi

Perhe ruokkimatta? Hae Hukasta ruokaa!


Asiakkaidemme pyynnöstä olemme valmistaneet Pikku Hukan keittiössä maistuvia kotiruokia kotiin noudettavaksi. Ilmoitamme tällä sivulla ja facebookissa päivittäin mukaan tilattavan valikoiman ja sekä toimitusmahdollisuudet.


Tänään lauantaina 21.3. ja huomenna sunnuntaina 22.3.2020 tarjoamme:


  • Possun kassleria kermakastikkeella ja annan perunaa 11 € / hlö

  • Tomaattikeittoa ja yrttikrutonkeja 9 € / hlö

  • Savuporokiusaus 0,85l eli 2-3 hlö annos 20€

  • Lohikeitto 1 hlö annos 12 €

  • Rosmariinikanaa ja säräjuureksia 1 hlö annos 11 €Nämä ruoat siis ainoastaan mukaan tai toimitettuna. Ruoat pakataan kotona lämmitettäväksi. Toimituksia saa tiedustella ajalle 11–15 puhelimitse ravintolan numerosta 050 518 5539. Kotiin Herttoniemen ja Roihuvuoren alueelle emme tänä viikonloppuna toimitetuista tilauksista peri kuljetuslisää - harjoitellaan tätä yhdessä :-)


Kermainen tomaattikeitto

Emme vielä saaneet järjestymään korttimaksumahdollisuutta tuonnin yhteydessä, joten toimitukset tulisi maksaa käteisellä. Jos tämä ei onnistu, laita viestiä Hannalle (040 175 3787) niin sovitaan muusta järjestelystä. Pyrimme mahdollistamaan kortti- ja Mobilepay-maksut ensi tilassa.


Pikku Hukka on edelleen avoinna normaalisti eli tervetuloa viettämään iltaa meille! Korttelibistromme palvelee niin kauan kuin asiakkaita riittää ja viranomaisten varotoimet epidemian hillitsemiseksi sen sallivat. Bistrolista käytössä ja päivän kalana tarjolla hiillostettua siikaa, beurre blanc ja linssipaistos. On muuten hyvää. Keittiömme palvelee klo 21 asti, mikäli asiakkaita riittää.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page