top of page
Etsi

Hukan syksy 2021


Nyt lopetetaan koronakärvistely ja palataan uuteen arkeen ja sen iloihin! Keskimäärin kerran viikossa Pikku Hukassa on ohjelmaa.


Ke 22.9. komediaklubi Lavasyntymä klo 20

Ke 6.10. Hertsikan hemmotteluilta

Ke 13.10. komediaklubi Lavasyntymä klo 20

To 14.10. Musailta: Jussu Pöyhönen klo 19

Ke 10.11. komediaklubi Lavasyntymä klo 20

Su 14.11. Isäinpäivän lounas klo 12:30 ja 15:00

Ke 17.11. musailta: Ansti klo 19

Ke 24.11. Viini-ilta: talven parhaat punaviinit Susanna Sundbergin johdolla klo 18

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivän menu, kattaukset klo 13 ja 15:30


Alkusyksystä kokeiltuja ja hyväksi havaittuja musailtoja jatketaan, kun torstaina 14.10. Hukassa soittaa muun muassa Suurlähettiläistä tunnettu ja sittemmin pitkän soolouran tehnyt laulaja-lauluntekijä Jussu Pöyhönen. http://jussupoyhonen.fi/

Keskiviikkona 17.11. mikkiin tarttuu hyvä ystäväni ja laulukaverini Ansti. Luvassa tyylikäs kattaus coverbiisejä, illan setti ei alkusyksyn ammattimuusikoille häviä!

Musailtoinakin keittiö auki klo 20 asti, pöytävarauksia vastaanotamme ruokailevilta asiakkailta.


Pitkin syksyä Hukassa saa myös nauraa! Komediaklubi Lavasyntymä piristää arkea keskiviikkoisin 22.9., 13.10. ja 10.11. Korona-ajan sikiöasennossa olleet niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin koomikot pääsevät oikomaan raajojaan ja päästelemään juttujaan lavalla. Läppä lentää klo 20 alkaen, esitys loppuu klo 21.45 mennessä. Yleisöä mahtuu koronarajoitusten mukaisesti, pöytävarauksia otamme ruokailevilta asiakkailta. 22.9. Esiintyvät Tiina Henkola, Ville Rantalainen ja Johanna Viksten. Illan isännöi Panu Heikkinen ja esityksen kruunaa pääesiintyjänä Leo Holmström.https://m.facebook.com/LeoVikingHolmstrom/?locale2=fi_FI 13.10. Esiintyvät Jenni Ahtiainen, Panu Heikkinen, Suvi Huuskonen, Heli Launiainen ja Ville Rantalainen. Illan houstaa Johanna Viksten ja pääesiintyjänä loistaa koomikko Mikko Kauppinen. https://www.koomikkokauppinen.com/ 10.11. Esiintyvät Tiina Henkola, Panu Heikkinen, Heli Launiainen, ja Johanna Viksten. Yllätyspääesiintyjä.


Keskiviikkona 6.10. fiilistellään Syksyn tunnelmia Herttoniemen Erätorilla klo 20:30 asti. Huokaise hetki, ota omaa aikaa ja nauti syksyn väreistä, tuoksuista ja tunnusta, virittäydy kotoilukauteen. Dina Lifestyle esittelee syysuutuuksia ja sesongin uusia mallistoja putiikilla. Pikku Hukassa Nosh -edustaja Suvi-Tuuli Virasoja esittelee Nosh-malliston luomupuuvillaisia naisten- ja lastenvaatteita. Illan aikana on mahdollisuus myös sovittaa näitä ihanuuksia. Pikku Hukassa tarjolla on syksyn uusia viinejä sekä iltaa varten suunniteltu iltapala.

Iltaan osallistuneiden kesken arvomme mukana olevien yritysten lahjoja, luvassa ainakin Pikku Hukan, Noshin ja Dina Lifestylen lahjakortit. Seuraa facebookin tapahtumasivua Syksyn tunnelmia Erätorilla, Hertsikassa


(Erätorin tai Hertsikan yrittäjä, haluatko mukaan? Ota yhteyttä Hukan Hannaan hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi

tai facebookissa Pikku Hukka Ravintola Pikku Hukka, Herttoniemi)


Keskiviikkona 24.11. toteutuu viime syksyltä koronan takia peruttu viini-ilta! Tutustumme talven makoisiin punaviineihin Susanna Sundbergin opastuksella.


Ihanan eloisaa syksyä!


T: Hukan Hanna


Ravintola Pikku Hukka

Kettutie 3, 00800 Helsinki (Vanha Herttoniemi)

+358 50 518 5539 / Sali ja keittiö

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page