top of page
Etsi

Hukan loppuvuosi

Päivitetty: 8. jouluk. 2020


Hankala vuosi kääntyy loppua kohti ja Pikku Hukassa virittäydytään ajan hengen edellyttämällä tavalla poikkeukselliseen juhlakauteen. Viikonloppulounaat jatkuvat jouluun asti ja itsenäisyyspäivän viikonloppuun katamme hieman juhlavamman menun, jossa pääruokana mm. asiakkaittemme toivoma Kuhaa Marskin tapaan. Pöytävarauksia voit tehdä nettisivuiltamme tai soittamalla ravintolaan.


Joulun alla tarjoamme valikoiman Hukan herkkuja kotiin tilattaviksi, näistä lisää joulukuun ensimmäisellä viikolla. Siihen asti tarjoamme edelleen kotiruokaa perhekokoisina annoksina etukäteistilauksesta keskiviikkoisin. Myymme myös päivän lounasruokia mukaan. Toteutamme myös catering- ja noutomenuita räätälöidysti toiveidenne mukaan. Laitathan viestiä info@ravintolapikkuhukka.fi jos olet järjestämässä jotakin pienimuotoista kotonasi.


Tänään (20.11.) tulleet sekavahkot viranomaisohjeet on nyt tulkittu, eivätkä ne tuo muutosta Hukan toimintaan muilta kuin siltä osin, että toistaiseksi emme järjestä tapahtumia tai tarjoa yksityistilaisuuksia yli 20 hengen seurueille:


Ravintoloiden koronarajoitukset määräytyvät valtioneuvoston asetuksen perusteella, joten vaikka pääkaupunkiseutu on koronaepidemian leviämisvaiheessa, alueen ravintoloissa noudatetaan valtioneuvoston asetuksen mukaisesti Uudenmaan maakunnan kiihtymisvaiheen rajoituksia. Pääsääntöisesti ruokaa myyville ravintoloille, kuten Pikku Hukalle, tämä tarkoittaa klo 22 päättyvää anniskeluaikaa ja neljänneksellä vähennettyä asiakaspaikkamäärää. Pikku Hukassa saa näin ollen kerrallaan olla 37,5 asiakasta :-) Olemme jo kesällä ryhtyneet noudattamaan turvavälejä asiakkaiden sijoittelussa, joten käytännössä Hukassa ei ole ollut kerrallaan 26 asiakasta enempää.


Pidämme jatkossakin huolta asiakkaidemme turvallisuudesta ja tilojemme hygieenisyydestä.

Yleisötilaisuuksia sen sijaan säätää Etelä-Suomen aluehallintovirasto, joka tänään on kieltänyt kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa. Päätös tulee voimaan maanantaina 23.11. ja on voimassa kolme viikkoa, 13.12.2020 saakka. Siispä ravitsemisliikkeissä, kuten Pikku Hukassa tai muissa toimipaikoissa ei voi järjestää yli 20 henkilön yleisö- tai yksityistilaisuuksia sisätiloissa 23.11.2020 alkaen ainakaan 13.12. asti.


Pidetään jatkossakin toisistamme huolta noudattamalla turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Toivomme samalla, että pidätte huolta myös Pikku Hukasta käyttämällä palveluitamme.


Kyllä tästäkin selvitään yhdessä!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page