top of page
Etsi

Tulisitko mun kanssa töihin?


Itä-Stadin paras bistro Pikku Hukka hakee vuoro- tai keittiömestaria sekä tarjoilijaa


Pikku Hukka on Herttoniemessä jo pitkään vaikuttanut kortteliravintola, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Viimeiset vuodet Pikku Hukkaa on rakennettu rakkaudesta hyvään ruokaan ja Hertsikaan ja sellaisena olemme ansainneet asiakkaidemme arvostuksen: Arviomme sekä ruoan että palvelun suhteen ovat kautta linjan huipputasoa niin TableOnlinessa, Googlessa, Facebookissa kuin Tripadvisorissa.


Nykyisen vuoromestarimme siirtyessä isompaan keittiöön, haemme paikalle tekijää, joka haluaa jättää oman jälkensä ja tulla osaksi Itä-Helsingin helmen, ravintola Pikku Hukan tarinaa. Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen sekä vahvaa taloudellista osaamista keittiössä. Yrittäjämäinen asenne työhön on eduksi ja saat tilaa toteuttaa parasta osaamistasi omistajan tuella ilman yrittäjäriskiä. Hyvän yhteistyön myötä paikassa on mahdollisuus myös osakkuuteen.


Salin puolella töitä olisi mutkattomasta asiakaspalvelusta nauttivalle, osaavalle ja omatoimiselle tarjoilijalle. Pidät asiakkaistamme huolta kun vieraista kotonasi, ymmärrät hyvän ruoan ja viinin sekä niiden yhdistämisen päälle ja huolehdit paikasta kuin omastasi. Anniskelupassi ja sujuva suomen kielen taito tarvitaan, kerro sinä mitä muuta toisit Hukan tiimiin?


Pikku Hukalla on valtava potentiaali ja näytöt jo annettuna, joten haemme tekijöitä, jotka haluavat ottaa haasteen vastaan ja viedä yhdessä kanssamme ravintolaa eteenpäin. Herttoniemi, kuten koko Itä-Helsinki, on vauhdilla kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukkaat haluamme tehdä ylpeäksi omastaan ja nostaa Hukan myös muun Helsingin tietoisuuteen.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Hanna Paksulalle osoitteeseen hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi 31.12.2021 mennessä. Paikat täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä, joten toimithan pian. Työt alkavat tammikuun loppupuolella.

Lisätietoja antaa: Hanna Paksula hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi 040 175 3787 (mieluiten maanantaina ja tiistaina)

Ravintola Pikku Hukka Kettutie 3 00800 Helsinki

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page