top of page
Etsi

Me selvisimme yhdessä!

Ravintola Pikku Hukka on auki kesäkuun alusta.


Kiitos asiakkaiden, ystävien, talkoolaisten ja kaikkien meitä tukeneiden saamme ravintolan auki rajoitusten hellitettyä. Suurkiitos teille kaikesta tuesta ja kannustuksesta! Toivomme samaa ymmärtävää suhtautumista rajoituksiin ja niiden toteuttamiseen.

Ravintola on avoinna 1.6. alkaen ma–pe klo 11–21, la klo 12–21 ja su klo 12–18. Keittiö sulkee tuntia ennen. Hyvällä säällä anniskelua terassilla voidaan jatkaa klo 22 asti.

Otamme 25 asiakasta sisälle (pöytävaraukset mieluiten netissä ja viimeistään edellisenä päivänä, puhelimella voi saada saman päivän paikkoja), 18 terassille. Sisälle tultaessa pyydämme odottamaan pöytiin ohjausta.

Koronan vuoksi turvaohjeita noudatetaan tarkasti ja puhtaudesta vastataan ylikin, erillinen ohje on luettavissa nettisivuillamme ja ravintolan ulko-ovella.

Uutta:


Bistrolista on voimassa aina keittiön ollessa auki. Arkisin klo 11–14 tarjolla on myös pari päivän lounasannosta. Arkisin lounasaikaan tarjoamme kaikkiin pääruoka-annoksiin alkusalaatin ja talon leivän. Ruoka-annoksia myydään myös mukaan. Myöhemmin jatkamme myös suosittua noutoruokapalvelua perhekokoineen, kunhan saamme perustoiminnot pyörimään.

Keittiötiimiä on vahvistettu mahtavilla tyypeillä, heidät esittelemme myöhemmin!

Yksityistilaisuudet ovat myös mahdollisia säädettyjen rajoitusten puitteissa.

Tiedustelut mieluiten sähköpostilla info@ravintolapikkuhukka.fi, jotta ravintolan ollessa auki saamme keskittyä palvelemaan paikalla olevia asiakkaita. Nopeita vastauksia edellyttäviin tiedusteluihin vastaamme mahdollisuuksien mukaan puhelimitse numerossa 050 518 5539.


Lämpimästi tervetuloa takaisin!
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page