top of page
Etsi

Pikku Hukka täyttää kaksi vuotta!


Ensi perjantaina tulee kuluneeksi kaksi vuotta sitä, kun Pikku Hukka avattiin nykymuodossaan. Aikamoista.


Helpoimman kautta ei tähän pisteeseen ole tultu, mutta jotain on tehty oikein, kun Hukan ovet ovat edelleen auki ihanille asiakkaillemme.

Moni herttoniemeläinen on seurannut tätä taivalta alusta asti. Monet ovat ihastuneet, harvat vihastuneet niihin muutoksiin, joita tehtiin ”vanhaan kunnon” Pikku Hukkaan. Useimmat ovat kuitenkin tavoittaneet sen, mitä haluan tarjota: mukavaa, hauskaa ja kunnollista ruokaa, juomaa ja tunnelmaa.

Puskaradion suosituksesta moni myös Herttoniemen ulkopuolelta on löytänyt Hukan. Tästä olen erityisen iloinen. Pikku Hukka on Itä-Helsingin paras bistro: tunnelmallinen hyvän ruoan ravintola, johon on helppo tulla.


Syksyn, arjen ja koronan keskellä tätä syntymäpäivää on syytä juhlia!


Keskiviikkona 3.11. Pikku Hukan musaillan artisti on Eric Lappalainen. Ericin musiikkia ovat monet Hukan vanhat asiakkaat kaivanneet ja toivoneet. Uudet ystävämme voivat tutustua Ericiin vaikka tästä: https://www.youtube.com/user/elappa4

Soitto soi klo 19 alkaen parin setin verran, luvassa on irlantilaisia ja amerikkalaisia balladeja. Pöytävarauksia otamme ruokaileville asiakkaille.


Koko juhlaviikon ajan (3.-7.11.) tarjoamme lasin kuohuviiniä kaikille Late lunch, early dinner -menun tai pääruoan nauttiville asiakkaillemme.


Varsinaisena syntymäpäivänä 5.11. Hukka tarjoaa jälkiruoan kaikille lounasasiakkaillemme.


Olen todella kiitollinen teille asiakkaille ja Hukan ystäville, jotka tuitte Hukkaa koronan aikaan ostamalla lahjakortteja, menukasseja ja kotiruokapakkauksia, tuomalla perhejuhlianne Hukkaan ja kertomalla Hukasta ystävillenne. Teidän avullanne Hukka selvisi pahimman yli. Toivon saavani korvata tukenne sillä, että Pikku Hukka on jatkossakin osa Herttoniemen ja teidän elämäänne: arjen keskellä hengähdyspaikka hyvän ruoan äärellä yksin, ystävien tai perheen kanssa, juhlan aikaan iloisten kohtaamisten, mieleenpainuvien hetkien ja uusien muistojen näyttämö.


Hurjan iso kiitos myös perheelleni, ystävilleni ja kollegoilleni! Ilman teidän jaksamistanne, apuanne ja neuvojanne en olisi päässyt näinkään pitkälle :-)


Viimeisinä mutta ei lainkaan vähäisimpinä haluan kiittää kaikkia Hukan työntekijöitä näiden kahden vuoden ajalta. Jokainen teistä on jättänyt jälkensä Hukkaan. Nykyisen tiimin kanssa olemme taittaneet pisimmän matkan. Olen onnellinen saadessani tehdä tätä juuri teidän kanssanne.


Vilpitön kiitos tuesta ja luottamuksesta. Tästä on hyvä jatkaa.


Hukan Hanna

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page