top of page
Etsi

Pikku Hukan alkuvuoden kuulumisia – avaaminen viivästyy ja rekry jatkuu


Vuosi ei pyörähtänyt käyntiin Pikku Hukassa ihan parhaissa asetelmissa, sillä patteriputken halkeamisesta johtuvan vesivahingon tuhoja korjataan vielä tovi. Tämän vuoksi emme pääse avaamaan vielä helmikuun alussa. Tiedotamme uudelleen avaamisen aikataulusta nettisivustolla sekä Facebook- ja Instagram-sivuillamme.


Tällä välin jatkamme myös sen oikean, hukkamaisen keittiöihmisen metsästystä. Löytyisikö Pikku Hukan uusi keittiövelho sinun verkostoistasi? Rekryilmoitus ja kuvaus kaivatusta henkilöstä löytyy osoitteesta www.ravintolapikkuhukka.com/rekrytointi. Palkkaukseen johtavasta vinkistä tarjoan kahden hengen illallisen juomineen Hukassa heti, kun uusi hukkalainen on ottanut paikkansa omakseen!


Toivon mukaan pääsen avaamaan Pikku Hukkan mahdollisimman pian. Sitä odotellessa Laita minulle meiliä osoitteeseen info@ravintolapikkuhukka.fi tai kommentoi somepostauksiin omia toiveruokiasi tai parhaimpia muistojasi Hukassa nauttimistasi herkuista. Omiani paremmat ideat saatetaan palkita ilmaisella lounaalla :-)


Valoisampaa helmikuuta,


Hukan Hanna

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page