top of page
Etsi

Hukka avaa kesätauon jälkeen - otto 2!


Avasimme kesäloman jälkeen viime keskiviikkona 4.8. Oli hauskaa palata töiden pariin ja todella mahtavaa kuulla, että meitä oltiin jo kaivattu! Hukka oli parhaimmillaan, uudet menut tikissä, uusia biisejä soittolistalla, iloista puheensorinaa ja ilahduttavia kohtaamisia. Saimme olla mukana hyvien kanta-asiakkaittemme juhlapäivässä ja lämpimän illan kuluessa hurmasimme muutaman uudenkin asiakkaan. :-)

Sitten saimmekin kuulla mahdollisesta korona-altistuksesta tiloissamme ja vallitsevan koronatilanteen huomioiden jouduin tekemään todella katkeran päätöksen pistää lappu luukulle ja marssittaa Hukan tiimi koronatesteihin. Nyt on pariin kertaan kaivettu verta näytetikulla nenästä ja Hukan tiimi on taas valmiina palvelemaan asiakkaita - Hukka avaa kesätauon jälkeen, otto 2!

Tänään Hukassa kuvattiin kohtausta Yle Areenan suosittuun Justimus -sarjaan. Kiitos Solar Filmsin ja Justimuksen tiimille, oli todella kiva saada teidät Hukkaan! Muutaman tilaisuuden itsekin järjestäneenä, oli todella mahtava seurata sivusta tällaisen tuotannon tarkkaan aikataulutettua ja huolella suunniteltua toimintaa. Se oli tehokasta ja sujuvaa, mutta tunnelma ainakin ulkopuolisen silmin mukava ja leppoisa. Pro-meininkiä...


Nyt odotetaan jännityksellä, millaisia toiminnan rajoituksia - ja erityisesti, millä aikataululla - hallitus ja viranomaiset määräävät alkavaan syksyyn. Hukkaan on tulossa livemusiikki-iltoja, viinitasting ja muuta hauskaa, mutta niistä lisää heti, kun uskallamme luottaa siihen, ettei kaikkea kivaa kielletä.


Hukan tiimi kaipaa vahvistusta sekä salin että keittiön puolelle: Tarjolla olisi ensi alkuun pari vuoroa viikossa, mutta tarkoitus on laajentaa aukioloaikoja ja toimintaa heti kun se on mahdollista, jolloin töitä olisi vakituisemminkin. Laitahan viestiä hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi jos olet kiinnostunut.


On tietysti harmi meidän kaikkien kannalta, että syksy 2021 alkaa näin surkeassa koronatilanteessa, mutta yritetään pitää mieli positiivisena ja testit negatiivisina. Olemme selvinneet näin pitkälle, joten yhteisvoimin, toisistamme huolta pitäen, pärjäämme tästä eteenpäinkin! Muistathan, että jos et halua syödä ravintolassa, voit aina tilata Hukan herkkuja mukaan. Teemme mielellämme myös cateringkia sekä räätälöityjä noutomenupaketteja isommille seurueille. Pyydä tarjous info@ravintolapikkuhukka.fi


Pysytään terveinä ja tuetaan paikallisia yrittäjiä!


Hukan Hanna

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page