top of page
Etsi

Anzan pallogrilli sekä klassikoita lautasella ja valkokankaalla


Syksy on alkanut ja arki palannut Herttoniemessä uomiinsa. Iloksemme Pekka Pouta lupailee palailevaa lämpöä ja vielä pitkään jatkuvia ulkoilu- ja terassikelejä – nautitaan niistä myös Pikku Hukassa.


Tällä viikolla vietimme suomalaisen ruoan päivää. Meiltäkin on usein pyydetty kotoisia mutta nykyään harvemmin tarjottavia klassikoita, kuten paistettua maksaa, silakoita tai lammaskaalia. Varsin säännöllisesti tarjoamallamme läskisoosilla ja piparjuurilihalla on jo omat ystävänsä, varsinkin läskisoosilla tullaan herkuttelemaan pidemmältäkin.


Ja ystävät, uudet ja vanhat, vastaamme haasteeseen: Tuomme bistrolistalle nyt kuukausittain vaihtuvan klassikkoannoksen. Eikä huolta, tämän lisäksi Hukan klassikkosuosikit, wienerleike ja skagen pysyvät listalla.


Syksyn kuukauden klassikot ovat tässä:


syyskuu Paistettua poronvasan maksaa, puikulamuussia, sipulikastiketta ja puolukkaa

lokakuu Silakkapihvit ja tillimuhennettua perunaa

marraskuu Vasikkaa Wallenbergin tapaan, piparjuuriperunaa ja herneitä

joulukuu Vorschmack perinteisin lisukkein ja Kuhaa Marski


Viikonloppuna 9.-10.9. Hertsikassa tapahtuu: Lauantaina viihdymme ulkoilmaleffassa Hertsikan ala-asteen kentällä ja sunnuntaina harjoitamme paikallista kiertotaloutta pihakirppispäivässä.

Pikku Hukka on menossa mukana Anteron pallogrilliherkuilla


Antzan pallogrilli


la 9.9. noin klo 18:30 – 20:30

su 10.9. noin klo 11 – 15 / niin kauan kuin grillattavaa riittää

Grilliherkut tarjolla terassilla tai mukaan otettavina

Ei pöytävarauksia grillibileisiin, sorry.

Tarjolla myös vegaaninen grilliannos!


Ulkoilmaelokuvaesitys lauantaina 9.9. noin klo 20.30 Hertsikan ala-asteen kentällä, osoite Ahmatie 1 (Pikku Hukan vieressä.) Vapaa pääsy! Esityksen järjestävät yhteistyössä Herttoniemi-seura, Hertsikan Pumppu ja Helsingin Studiopalvelut.

Kaikkien aikojen komediaklassikoihin kuuluva Billy Wilderin Yks' kaks' kolme (One, two, three) pilkkasi jaetussa Berliinissä molempia ilmansuuntia: amerikkalaisuutta ja venäläisyyttä, kapitalismia ja kommunismia, eikä saksalaisuuttakaan unohdettu. Elokuva kuvattiin kesällä 1961 juuri ennen Berliinin muurin pystytystä. Viimeiset kohtaukset jouduttiin kuvaamaan studiolavasteissa Münchenissä, sillä Brandenburgin portin ja kuvausyhmän väliin oli yön aikana ilmestynyt esteitä.


Hertsikan pihakirppis su 9.9.23 noin klo 10 -16


Kesän juhlat on juhlittu, mutta syksyn syvetessä ja joulua odotellessa juhlia sekä erilaisia merkkipäiviä riittää. Muistathan että Pikku Hukan kiitosta keränneet catering-palvelut mukautuvat moneen. Simppelein tapa nauttia niistä on sopia sinulle räätälöidystä menusta, jonka noudat tai toimitamme sovitulla aikataululla. Olemme myös mielellämme mukana juhlassasi alusta loppuun täyden palvelun paketilla. Tästä avaimet käteen -vaihtoehdosta voit nauttia helpoiten yksityistilaisuutena Pikku-Hukassa, mutta järjestämme juhlasi mielellämme myös kotonasi tai valitsemassasi juhlatilassa. Pyydä ehdotuksia ja eritelty tarjous info@ravintolapikkuhukka.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page