top of page
Etsi

Tuletko Pikku Hukan keittiöön töihin?


Pikku Hukan keittiö kaipaa lisää tekijöitä.

Olisitko sinä osa ravintola Pikku Hukan tarinaa tai tiedätkö jonkun, joka solahtaisi porukkaamme ja löytäisi meiltä oman ammatillisen kotinsa? Laita hakemus Hannalle osoitteeseen hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi tai välitä ilosanoma avonaisesta työpaikasta hyväksi tietämällesi keittiöihmiselle. Älä jää empimään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat melko lailla samoin tein, viimeistään huhtikuun alkupuolella. Rekrytointiin johtaneista vihjeistä seuraa hyvä ateria... 

 

Pikku Hukan keittiöstä vastaa keittiömestari Antero Aurivuo, jonka johdolla pieni tiimimme tuottaa mainioita makuja asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Meidät tunnetaan bistroklassikoista, kuten kaupungin parhaiksikin mainituista skagenista ja wienerleikkeestä, mutta myös maukkaasta ja mietitystä kasvisruoasta, josta tarjoamme myös vegaanisia vaihtoehtoja. Hellimme herkkusuita myös tekemällä pienimuotoisia cateringtilaisuuksia tai pakkaamalla juhlapäivien menupaketteja kotona nautittavaksi.

 

Vuoromestarina sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja luovuutta sopivassa suhteessa, osaat organisoida oman työsi sekä kiireisinä aikoina ja käyttää aikasi hyödyllisesti hiljaisina hetkinä. Ymmärrät alamme talouden perusteet ja haluat tehdä ruokaa, josta voit olla ylpeä. Halutessasi pääset myös osallistumaan ruokalistan suunnitteluun ja tuomaan pöytään omia kokkausintohimojasi. Asiakkaistamme pidät huolta kuin vieraista kotonasi ja huolehdit paikasta kuin omastasi.

 

Jos olet vasta kasvamassa isompiin saappaisiin, kokkina pääset Pikku Hukassa keskittymään oleelliseen: hyvistä raaka-aineista laadukkaasti tehtyyn, maukkaaseen bistroruokaan. Edellytämme sinulta kuitenkin kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista keittiöistä sekä alan koulutusta.

 

Toivomme löytävämme Hukan jengiin mukavia, työstään ylpeitä ammattilaisia, jotka ottavat paikan omakseen eli niitä kuuluisia hyviä tyyppejä. Tärkeintä on kuitenkin, että osaat laittaa hyvää ruokaa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä mielellään CV ja kerro, mitä sinä toisit Pikku Hukan tiimiin. Älä jää odottelemaan, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ voi alkaa heti, kuitenkin viimeistään huhtikuun alussa.


Lisätietoja antaa ja hakemukset vastaanottaa:

Hanna Paksula, ravintoloitsija

040 175 3787

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page