top of page
Etsi

Syysloma, poikkeusaukioloajat, Sarjalounastaja ja isänpäivä


Syyslomaviikolla 18.-22.10. hellimme asiakkaitamme Hukan maistuvilla lihapullilla sekä suosikkijälkkäri pannukakukulla. Lihapullia on tarjolla lounaalla ke-pe klo 11-15 sekä vielä viikonloppulounasmenun pääruokana la-su klo 12-15! Muistathan, että lapsille teemme lounasruoista pienemmänannoksen 25% alennuksella ja arkilounaalla lapset saavat halutessaan jälkiruoaksi pallon vaniljajäätelöä.

Viime viikolla otimme käyttöön myös Sarjalounastaja Hukassa - kortin, jolla haluamme kannustaa kantiksiamme käymään lounaalla vielä useammin :-) Kortti on voimassa kaksi kuukautta ensimmäisestä merkinnästä. Viidennellä arkilounaalla tarjoamme jälkiruoan tai erikoiskahvin ja kymmenes lounas (koti- kasvis- tai lounaan kalaruoka) menee HUkan piikkiin!

Katso koko lounaslista https://www.ravintolapikkuhukka.com/lounas


Viikonloput ovat Pikku Hukassa olleet mukavan vilkkaita, mistä olemme olleet hyvin iloisia, samoin kuin kaikesta saamastamme hyvästä palautteesta. Bistrolistan uusista annoksista, erityisesti kasvisruoista sekä kuukauden klassikoista on todella pidetty! Lokakuun klassikkona tarjoamme silakkapihvejä tillimuhennetun perunan ja paahtovoin kera. Viikonloppuihin suosittelemme pöytävarausta, mutta yritämme kiireisinäkin päivinä mahduttaa myös ilman pöytävarausta piipahtavat asiakkaat.

Pöytävaraukset: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/44E3SDI/selection


Arki-illat sen sijaan ovat hiljentyneet niin, että päätimme sulkea keskiviikko- ja torstai-illat kolmen viikon ajaksi alkaen syyslomaviikosta. Palaamme normaaleihin aukioloaikoihin keskiviikkona 8.11. siinä toivossa, että kun syksyn saapumisesta on toivuttu, palaatte taas nauttimaan Hukan tunnelmasta myös arki-iltaisin. Pikku Hukkaan olet aina tervetullut myös lasilliselle viiniä tai kahvittelemaan.


Isänpäivää vietetään 12.11. ja Pikku Hukassa on perinteisesti tarjolla isänpäivälounas kahdessa kattauksessa. Isänpäivälounas on jo monena vuonna myyty loppuun, joten teethän varauksesi ja ruokatilauksesi ajoissa.

Tutustu menuuseen ja myyntiehtoihin tästä: https://www.ravintolapikkuhukka.com/sesonki

Pöytävarauksen ruokatilauksineen voit tehdä tästä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/44E3SDI/selection


Ihania syyspäiviä toivottaen,


Hanna, Alma, Antero, Eric ja Mikko

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page