top of page
Etsi

Syyskuun kuulumisia


Elokuu oli enimmäkseen erinomaista terassikeliä, olkoonkin että sisällä ravintolassa - ja etenkin keittiössä - oli hetkittäin tuskaisen kuuma. Syyskuun koittaessa helteet hellittävät, mutta ihana syyskesä jatkuu ja Herttoniemessä tapahtuu! Pikku Hukan viinilistaa on päivitetty ja pari hauskaa drinkkiä kehitelty. Loppukuusta ryhdymme vähin erin päivittämään ruokalistaa syksyisempiin tunnelmiin.


Elokuun ensimmäisellä lounaalla tarjottu läskisoossi herätti paljon ihastusta ja sitä on kyselty niin paljon, että päätimme tarjota sitä uudestaan heti syyskuun alussa. To-pe 1.-2.9. arkilounaan kotiruokana siis kunnon läskisoossi, muussi, punajuurta ja suolakurkkua. Katso koko lounastarjooma https://www.ravintolapikkuhukka.com/lounas-bistromenu


Lauantaina 3.9.2022 klo 20:30 Hertiskan ala-asteen pihalla esitetään Billy Wilderin iki-ihana Piukat paikat, jonka pääosissa sädehtivät Marilyn Monroe, Jack Lemmon ja Tony Curtis. Ulkoilmaleffan järjestää Hertsikan Pumppu.

Leffaetkoilla Pikku Hukassa klo 18:30-20:30 tarjolla leffan tapahtuma-aikaan sopiva

Sugar Kane -drinkki hintaan 10 €.

Leffaeväät voit tilata etukäteen info@ravintolapikkuhukka.fi (sitovat tilaukset torstaihin mennessä, tämän jälkeen vastaanotamme tilauksia saatavuuden mukaan) ja noutaa Hukasta ennen leffaa. Tarjolla on:


Josephine (L) 16 €

Kahta leikkelettä, kahta juustoa, marinoituja oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, pikkukurkkuja ja Hukan leipää


Geraldine (vegaaninen) 16 €

Paahdettua punajuurta ja pähkinää, grillattua munakoisoa, tuorehernehummusta, marinoituja oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja, pikkukurkkuja ja Hukan leipää.


Nobody’s perfect 6 €

Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta


Virgin Sugar 6 €

(holiton versio illan teemadrinkistä, jonka saamme myydä myös mukaan…)


Sunnuntaina 11.9. klo 10 - 16 Vanhan Herttoniemen pihakirpputoritapahtuma valtaa kadut ja pihat, nyt ensimmäistä kertaa syksyllä. Pikku Hukka laittaa vanhaa astiastoa kiertoon pikkurahalla ja Hukan terasilla grillataan mahtavia tuoremakkaroita. Kasvisruokailijoille ja vegaaneille grillaamme ihan omat herkut :-) Grilli on kuumana klo 11 - 15, ravintola palvelee bistrolistalla klo 12-20.


Muistathan myös uudet, pidennetyt aukioloaikamme! Keittiö on avoinna ma – ti klo 11 - 15 ke - to klo 11 - 20 pe klo 11 - 21 la klo 12 - 21 su klo 12 - 20 Baari palvelee pidempään, mikäli asiakkaita riittää.


Viikonloppuisin tarjolla on bistrolistan lisäksi viikonloppulounasta klo 12-16, kaksi vaihtuvaa ruokalajia hintaan 29 €.

Sunnuntain klo 20:een pidennetty aukiolo kutsuu viimeistelemään viikonlopun ennen uutta viikkoa Pikku Hukan herkkujen ääreen. Myös mökiltä kaupunkiin palaavat ehtivät Hukkaan syömään :-)


Nautinnollista syyskuuta!


Hukan Hanna
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page