top of page
Etsi

Sinnikkyys palkitaan – Pikku Hukan tarina jatkuu!Seikkailujen kevät vesivahinkoineen ja muine selviytymistaisteluineen näyttää viimein kääntyneen kesäksi ja Pikku Hukan tarina jatkuu. Selvisimme!

Kiitokseni kaikille teille, jotka olette auttaneet ja tukeneet matkan varrella sekä etenkin ihanille asiakkaillemme, joiden vuoksi tätä teen. Teidän positiivinen palautteenne ja kannustuksenne on kannatellut tätä ravintoloitsijaa monessa tiukassa tilanteessa.

Sydämellinen kiitos myös Hukan henkilökunnalle sekä useille tilapäisavuille, joiden avulla olen saanut ravintolan pidettyä auki todella haastavissa oloissa. Kiitos Eric, Ville, Wille, Lasse, Hassan, Kari, Juhana, Mara sekä Santtu, joka juuri ylennettiin harjoittelijasta lounaskokiksi. Ilman teidän avuliaisuuttanne ja haasteisiin tarttuvaa asennettanne en olisi pärjännyt.


Käännämme uuden lehden, kun Pikku Hukan keittiömestarina aloittaa 17.6.2022 Antero Aurivuo. Jo 15-vuotisen keittiöuran tehnyt Aurivuo tunnetaan erityisesti kasvisten ja juuresten sekä puhtaiden pohjoisten makujen loihtijana, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa skandinaavisiin makuihin keskittyvän ravintola Spisin keittiömestarina ja yhtenä ravintoloitsijoista. Spis sai Suomen Gastronomien Seuralta Vuoden Ravintola 2015 -tunnustuksen ja se rankattiin huipulle myös Pohjolan parhaita ravintoloita esittelevässä White Guide Nordicissa.

Olen todella iloinen saadessani Anteron Hukan tiimiin. Tervetuloa joukkoon Antero!


Hukan kesään kuuluu uusien kasvojen ja alkukesän ihanien makujen lisäksi leppeitä hetkiä terassin auringossa, mukavia illallisia tunnelmallisessa ravintolasalissa ja rentouttavia lounashetkiä sisällä tai ulkona. Palvelemme teitä (juhannusta lukuunottamatta) tutuilla aukioloajoilla


Ke–Pe 11–21

La 12–21

Su 12–18


Juhannusaatonaatoksi to 23.6. keksitään terassille jotain kivaa…

11.7. jäämme kesälomalle ja palaamme elokuun alussa entistä ehompana ja täynnä uusia suunnitelmia.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page