top of page
Etsi

Pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa


Viime viikolla olin jo lähes varma, että Hukan keittiö leviää käsiin miehitysvajeen takia ja omatkin voimat tämän sirkuksen vetämisessä vihdoin, parin vuoden taistelun jälkeen ehtyvät: laiterikkoja, kuormasta puuttuvia raaka-aineita, epämääräisiä aikatauluja ja ihmisiä, jotka vedättävät, eivät kunnioita sopimuksia ja jättävät työvuoroja ja töitä pystyyn, näiden kanssa on viime aikoina taisteltu. Juurisyy Hukan ankeaan miehitystilanteeseen on ravintola-alaa korona-aikojen jäljiltä kurittava henkilöstöpula, josta minua haastateltiin Hesaria myöten. https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008822292.html?share=1a6a3f18b7e32031031735a78985ce28


Sitten on ne muut ihmiset: ihanat kanta-asiakkaat, jotka nauttivat Hukan kodikkaasta tyylistä, tunnelmasta ja erityisesti hyvästä ruoasta ja jaksavat kertoa sen lopenuupuneelle ravintoloitsijalle joka kerta. Uudet asiakkaat, jotka ihastuvat näihin samoihin asioihin ja hämmästyvät löytäessään Hukan kaltaisen paikan Hertsikasta. Ystävät ja erityisesti kollegat, jotka ovat kannustaneet, tarjonneet apua ja neuvoja sekä parhaassa tapauksessa omaa osaamistaan auttaakseen minua kiperässä paikassa. Viimeisimpänä ja kaikkein oleellisimpana te, jotka viime viikolla hoiditte homman kotiin. Kiitos Eric, Wille, Lasse, Hassan sekä Santtu!


Tunnelin päässä on valoa. Pikku Hukassa aloittaa kesäkuun puolivälissä aivan mainio keittiömestari, josta lisää tuonnempana. Siihen asti pärjäämme tekemällä pieniä muutoksia toimintaan ja aukioloaikoihin.

Helatorstaiviikolla palvelemme ainoastaan keskiviikkona, mistä otammekin ilon irti! Lounaalla mm. lasagnea ja muikkuja sekä tietysti maukas kasvisruoka ja Hukan sesongin klassikot, wienerleike perunasalaatilla ja tuoretta parsaa Hollandaise. Illalla nauramme kevään viimeistä stand up -iltaa, kun komediaklubi Lavasyntymän hauskat tarttuvat mikrofoniin klo 19:45. Loppuviikon Pikku Hukka on kiinni ja minä olen mökillä lataamassa akkuja ja suunnittelemassa tulevaa.

Keskiviikkona 1.6. avaamme jälleen päivitetyllä ruokalistalla ja aukioloajoilla, joista myös lisää tuonnempana.

Iso kiitos kaikesta tuesta ja kannustuksesta. Hukan tarina jatkuu.


T: Hukan HannaViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page