top of page
Etsi

Pikku Hukka täyttää neljä vuotta!Marraskuun 5. päivä pyörähtävät taas uudet lukemat tauluun, kun Pikku Hukan avaamisesta tulee kuluneeksi neljä vuotta.

Taaperoikäinen ravintolani puoltaa pontevasti paikkaansa maailmassa, vaikka elämässä on paljon kolhuja ja kaatumisia.

Olen hurjan iloinen tiimistä, jonka kanssa saan nyt tehdä töitä: Antero, Eric sekä lainavahvistuksemme Karljohanista, Alma ja Mikko. Kiitollinen olen myös kaikista teistä muista, jotka olette näiden vuosien kuluessa olleet kanssani Hukassa. Jokaiselta olen oppinut jotain.

Olen ylpeä ja onnellinen kaikesta siitä ihanasta asiakaspalautteesta, jota olen saanut eri kanavilla ja erityisestä paikan päällä Pikku Hukassa. Se luo luottamusta siihen, että teemme täällä oikeita asioita, saa jaksamaan raskaina päivinä ja uskomaan hieman helpompaan tulevaisuuteen.

Erityinen ilo ja kunnia on saada olla mukana asiakkaidemme tärkeissä päivissä, kuten häissä, nimenantojuhlissa, synttäreissä, valmistujaisissa ja muistojuhlissa. Kiitos kaikille teille ihanille asiakkaillemme, joiden arkea ja juhlaa olemme saaneet olla jakamassa!


Onhan tämä virstanpylväs taas juhlan paikka, joten tulethan jakamaan sen meidän kanssamme!


Pikku Hukka


Katkarapu-Skagen ja jääfenkolia

***

Wienerleike vasikan ulkofileestä, Hukan perunasalaatia

***

Rosmariini- crème brûlée


49 €


Pikku Hukan nimikkomenun kanssa tarjoamme lasin rieslingiä tai Karhu Kupari -oluen, kun muistat onnitella meitä syntymäpäivänämme. Tarjous voimassa 5.-11.11.2023 normaalien aukioloaikojemme puitteissa.Isänpäivän lounaalle su 12.11. on ensimmäiseen kattaukseen (klo 12:30) vielä muutama pöytä vapaana, toinen kattaus (klo 15) on jo lähes täynnä, mutta otamme varauksia jonolle peruutusten varalta.

Tuttuun tapaan palvelemme myös itsenäisyyspäivänä 6.12., jolloin tarjolla perinteisesti vorschmackia sekä kuhaa Marskin tapaan, tästä lisää tuonnempana.


Kiitos kuluneesta ja mukavaa syksyä!


Hukan HannaViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page