top of page
Etsi

Lomat lusittu, Hukassa ollaan!Kesäloma on rentouttanut sopivasti, kun vanhat vitsit naurattavat jälleen. Ainakin meitä itseämme.

Hukan väki on lomaillut mielipaikoissaan ympäri Suomea, ladannut akkuja ja nauttinut kesäherkkuja. Nyt on aika palata kotipesään.

Ensimmäisen viikon arkilounaalla (ke 2.8. - pe 4.8.) on tarjolla varsin päräyttävä setti Hukan lounassuosikkeja: Kunnon läskisoossia muussilla, herkullista kantarellirisottoa sekä tiristettyjä muikkuja. Kestoklassikkomme wienerleike ja toast skagen ovat tarjolla myös. Bistrolistaakin päivitellään syyskesän sävyihin.

Olemme saaneet paljon toiveita laittaa tarjolle lisää bistroklassikoita, husmanskostia, sisäelimiä ja kotimaisia perinneherkkuja. Merkille on myös pantu, että nimenomaan läskisoossin, wienerleikkeen ja vorschmackin tyyppisten ruokien perässä meille tullaan kauempaakin. Kunhan saamme syksyn kivasti käyntiin, ryhdymme laittamaan juurikin näitä toivottuja ruokia säännöllisemmin: tuomme tarjolle yhden klassikon aina kuukaudeksi kerrallaan. Suunnitelmaa hiotaan vielä, joten tästä lisää seuraavassa postauksessa. Mutta älä hätäänny, wienerleike on ja pysyy listalla! :-)

Tervetuloa Pikku Hukkaan! Kerrothan meillä käydessäsi, mitä klassikkoherkkuja toivoisit saavasi meillä syödä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page