top of page
Etsi

Lokakuussa kasvislounaan hinta laskee, meillä on kahvikone ja kuukauden klassikkona silakkapihvit


Syksy on ollut satunnaisia sateita lukuunotamatta ihanan lämmin! Pikku Hukan terassilla on lounasteltu ja nautittu lempeistä syysilloista. Sisällä kaivoimme jo kynttilänjalat varastosta ja tunnelmoimme iltaisin niiden valossa.


Kasvislounaan hinta laskee


Lokakuuhun on jo kymmenen vuoden ajan kuulunuut lihaton lokukuu -kampanja. (https://fi.wikipedia.org/wiki/Lihaton_lokakuu)

Pikku Hukan lounaalla on aina tarjolla maukas kasvisruoka, joka on usein vegaaninen ja aina vähintään pienillä muutoksilla muokattavissa vegaaniseksi. Bistrolistallamme tarjolla on useampi kasvisruoka sekä neljän ruokalajin kasvismenu, josta pienin muutoksin teemme myös vegaanisen kokonaisuuden.

Lokakuussa 2023 laskemme arkilounaalla kasvisvaihtoehdon hintaa: Kasvis- tai vegaanisen lounaan saat 12,70 eurolla ja se, kuten muutkin arkilounaamme, sisältää myös alkusalaatin, Hukan omaa leipää ja päälle kupillisen tummapaahtoista Rost Saari -kahvia. Salaatin ja pääruoan tarjoilemme lautasannoksian pöytiin, kahvin tai teen saa noutaa baaritiskiltämme.


Lisää kahvia koneeseen!


Olemme vihdoin saaneet Pikku Hukkaan kunnon kahvikoneen. Jatkossa saat aterian päälle meiltä myös kunnon espresson tai voit piipahtaa pelkästään capuccinolla. Iltapäiväkahvilla tarjoamme päivän makean piiraan ja Rost Saari -suodatinkahvilla hintaan 8 € tai espressolla / capuccinolla hintaan 10 €.

Hukan arkilounas (ke-pe klo 11-15) sisältää tuoreen suodatinkahvin ja jatkossa voit viimeistellä lounastauon espressolla euron lisähintaan.


Kuukauden klassikko on Silakkapihvit ja tillimuhennettua perunaa ja paahtovoikastiketta


Lisäsimme viime kuussa bistrolistalle kuukausittain vaihtuvan klassikon, joka syyskussa oli poronvasan maksaa. Tämä on saanut todella positiivisen vastaanoton, joten jatkamme suunnitelman mukaan ja tarjoamme lokakuun klassikkona silakkapihvejä. Kuukauden klassikko on saatavilla myös lounasaikaan.


Aina on hyvä syy juhlia!


Pikku Hukassa on vietetty monet hauskat juhlat ja välillä olemme pakanneet kimpsut ja kampsut palvellaksemme asiakkaitamme heidän kotonaan tai jossakin Itä-Helsingin mainioista juhlatiloista. Valmistamme ruokia myös tilauksesta Pikku Hukasta noudettavaksi. Olisimme mielellämme mukana myös sinun juhlassasi, joten kysyhän meiltä tarjousta info@ravintolapikkuhukka.fi

Jos et vielä ole keksinyt sopivaa juhlan aihetta, voimme tarvittaessa auttaa myös siinä :--)


Leutoa syksyä toivotellen,


Hukan Hanna

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page