top of page
Etsi

Leffaeväät Pikku Hukasta 11.9.2021


Pikku Hukan syksy näyttää hauskalta! Luvassa on musiikkia, komediaa, viiniä, dinnereitä ja vaikka mitä, joista lisää ensi viikolla...LEFFAEVÄÄT HUKASTA LA 11.9.2021!


Hertiskan Pumppu järjestää ulkoilmanäytöksen Alfred Hitchkockin selkäpiitä kylmäävästä Takaikkuna -elokuvaklassikosta la 11.9. klo 20.30.

Esitys on Hertsikan ala-asteen hiekkakentällä os. Ahmatie 1, omat tuolit tai istuinalustat mukaan.


Parhaat etkot on tietysti Hukassa!


Wienerleike vasikanlihasta, Hukan perunasalaattia ja kolmostuoppi - 29 €

Neljän ruokalajin leffaetkomenu ja talon aperitiivi - 50 €


Mieluummin piknikille koulun pihalle?


Bahn Mi – vietnamilainen lohipatonki - 9 €

Kirsikka- mantelikakkua ja vaniljakermaa - 5 €

Paistetut potut, kaalisalaattia ja chilimajoneesia - 9 € Pikku Hukan tummapaahtoinen kahvi - 4 €


Varmista saatavuus tekemällä tilaus torstaihin klo 15 mennessä. Tämän jälkeen vastaanotamme tilauksia niin kauan kun eväitä riittää. Nouda eväät ennen leffan alkua klo 19.45 alkaen.


PÖYTÄVARAUKSET JA TILAUKSET

+358 50 518 5539 / Sali ja keittiö


Ulkoilmaleffana nähdään Alfred Hitchcockin mestariteoksiin kuuluva Takaikkuna!

Takaikkunassa kaikki tapahtuu korttelin takapihalla, ja tapahtumia tarkkailee uutisvalokuvaaja L. B. Jefferies. Hän joutuu onnettomuuden vuoksi olemaan kodissaan ainoana harrastuksena naapureiden tekemisten seuraaminen. Eräänä päivänä Jefferies alkaa epäillä naapurin murhanneen vaimonsa. Leffan pääosissa nähdään James Stewart ja Grace Kelly.


HUOM! 180 ensimmäistä mahtuu mukaan esitykseen. Esitys on maksuton, noudatamme kokoontumisrajoituksia ja suosittelemme maskin käyttöä. Elokuvan ikäraja on 12v.

Ulkoilmaesityksen teknisestä osuudesta vastaa Helsingin Studiopalvelut. Näytöksen kustantaa Herttoniemi-seura ja käytännön järjestelyistä vastaa Hertsikan Pumppu.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page