top of page
Etsi

Apua!

Pikku Hukan toiminta on vaarassa loppua. Vaakalaudalla on juuri nyt paitsi elinkeinoni, myös pitkäaikainen unelmani ja monen asiakkaan rakastama korttelibistroni.


Haaveeni toisen polven ravintola-alan ihmisenä on aina ollut oman ravintolan perustaminen. Syksyllä 2019 tämä haave tuli todeksi, vain muutamaa kuukautta ennen kuin korona vei koko alan syöksykierteeseen. Olimme ehtineet hädin tuskin avata kun ovet piti jo sulkea.


Koronan lisäksi olemme taistelleet myös vesivahingon, laiterikkojen ja monen muun vastoinkäymisen kanssa, mutta kaikesta on aina selvitty ihanan asiakaskunnan, kekseliäisyyden ja kovan työn tuloksena. Nyt koko unelma on vaakalaudalla henkilökuntapulan vuoksi, josta kärsii koko ravintola-ala, mutta joka rampauttaa pienen ravintolani ensi viikolla kokonaan.


Tarvitsisin kipeästi keittiöhenkilökuntaa, jotta voin avata ravintolan ovet vielä ensi viikollakin. Lyhyistäkin sijaisuuksista on nyt apua akuuttiin hätään, mutta etsin varsinaisesti mukaan ennen kaikkea keittiöpuolen haltuunsa ottavaa tyyppiä, joka tulisi mukaan pitkällä tähtäimellä. Työnkuva, vastuut ja palkka räätälöidään tekijän mukaan, olen avoinna kaikille ratkaisuille tavallisesta palkkasuhteesta osakkuuteen. Alla tarkemmat tiedot.


Kiitos jos pystyt jakamaan viestiä tai auttamaan muilla tavoin 🙏🏻


Hukan Hanna

***

Itä-Stadin paras bistro Pikku Hukka hakee keittiöstä vastaavaa partneria


Haemme keittiöstä vastaavaa tekijää, joka haluaa luoda oman jälkensä ja tulla osaksi Itä-Helsingin helmen, ravintola Pikku Hukan tarinaa partnerin roolissa. Olisitko se sinä?


Pikku Hukka on Herttoniemessä jo pitkään vaikuttanut kortteliravintola, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Viimeiset vuodet Pikku Hukkaa on rakennettu rakkaudesta hyvään ruokaan ja Hertsikaan ja sellaisena olemme ansainneet asiakkaidemme arvostuksen: Arviomme sekä ruoan että palvelun suhteen ovat kautta linjan huipputasoa niin TableOnlinessa, Googlessa, Facebookissa kuin Tripadvisorissa.


Etsimme mukaan yrittäjähenkistä tyyppiä, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen sekä erityisesti vahvaa taloudellista osaamista keittiössä. Hukassa saat tilaa toteuttaa parasta osaamistasi! Jos yrittäjyys ei juuri nyt ole juttusi tai haluat tutustua ajatukseen rauhassa, sitoutuneelle tekijälle on töitä myös perinteisessä palkkasuhteessa.


Pikku Hukalla on valtava potentiaali ja näytöt jo annettuna, joten haemme keittiömestaria, joka haluaa ottaa haasteen vastaan ja viedä yhdessä kanssamme ravintolaa eteenpäin. Herttoniemi, kuten koko Itä-Helsinki, on vauhdilla kasvava ja kehittyvä alue, jonka asukkaat haluamme tehdä ylpeäksi omastaan ja nostaa Hukan myös muun Helsingin tietoisuuteen.


Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus Hanna Paksulalle osoitteeseen hanna.paksula@ravintolapikkuhukka.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä, joten toimithan pian.


Lisätietoja antaa:

Hanna Paksula

040 1753787


Ravintola Pikku Hukka

Kettutie 3

00800 Helsinki

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page